Галицька, 20

Площа: 100

Переваги

• Газова плита
  • Гаряча та холодна вода цілодобово
  • Електрочайник
  • Кабельне телебачення
  • Постіль
  • Посуд
  • Мікрохвильовка
  • Пральна автомат
  • Сучасне автономне опалення
  • Телевізор
  • Холодильник
  • Фен
  • Праска

Ціна:

• 1-2 доби  - 500 грн./доба,
  • 3-7  - 450грн/доба,
  • 7-11  - 400грн./доба

Вулиця Галицька — вулиця у середньовічних кварталах Львова. Назва вперше трапляється в документах 1382 року й протягом існування вулиці не змінювалась. Належить до Галицького району міста й простягається від Площі Ринок до Площі Галицької.

№ 20. Перший будинок на цьому місці зведений у 1787—1789 роках членом ставропігійського братства Стефаном Комарницьким. Знаходився на місці рову, що проходив довкола міста за оборонним муром. З невідомих причин 1803 року тут було споруджено новий будинок у стилі класицизму, що зберігся донині у майже незмінному вигляді. На його консолях уміщено три кам'яні голови, опрацювання деталей та типи облич яких, дозволяють приписати їх виконання скульптору Гартману Вітверу та його брату Йогану-Міхаелю. Це ймовірно перша робота братів Вітверів у Львові.[8] На наріжнику, що від площі Галицької у ніші вміщено невелику статую архангела Михаїла<

Трьохкімнатна квартира у Львові знаходяться в самому історичному центрі міста (5 хв. до Оперного тетру). Зняти квартиру у Львові на вулиці Галицька, 20 Ви можете по телефону, або через форму замовлення квартир для оренди

Слідкуйте за нами

follow us on facebook follow us on twitter